3ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ

KAVALA OPEN 2016

25 & 26 Ιουνίου, 2016 στην Καβάλα

Μαθε περισσοτερα

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "KAVALA OPEN 2016"

Στις 25 και 26 Ιουνίου 2016 στην πόλη της Καβάλας και στο κλειστό γήπεδο της Καλαμίτσας θα διεξαχθεί ένα μεγάλο χορευτικό γεγονός το 3-ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ “KAVALA OPEN 2016”.
 
Έχοντας την αμέριστη στήριξη των σχολών χορού , των συλλόγων, των δήμων και 2000 χορευτών περίπου από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα διαγωνίζονται στο διήμερο τέλεσης του, θα πραγματοποιηθεί ένας μεγάλος Διεθνής διαγωνισμός που θα προβάλει τις ομορφιές της πόλης μας και την φιλοξενία των πολιτών μας.
 
25 Ιουνίου το Σάββατο: 
WDSF World Open LA, WDSF Open ST, WDSF Senior I ST & LA, WDSF Youth ST & LA, Open Junior - Juvenile ST & LA, Κατηγορίες One dance and Three Dance ST & LA.
 
26 Ιουνίου την Κυριακή:
All Ladies Βαλκανικό πρωτάθλημα Formation groups and Solo Latin & Standart, Oriental, Hip-Hop, Break-Dance, Σύγχρονο, Modern-Jazz, Zombalatino, Formation, Salsa, Arg.Tango.

Οι καλύτεροι χορευτές, ζευγάρια και ομάδες θα επιβραβευθούν από καταξιωμένους κριτές με κύπελα και μετάλια. Ένα τέτοιο γεγονος βοηθάει στην καλύτερη γνωριμία των σχολών και τών χορευτών μεταξύ τους καθώς και τη δυνατότητα να αναδειχθούν οι χορευτικές ικανότητες των συμμετοχόντων χορευτών. Η συμμετοχή όλων θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας ώστε να περάσουμε και να απολαύσουμε ένα διήμερο στην όμορφη πόλη μας ζώντας όλοι μαζί ένα μεγάλο χορευτικό θέαμα.

Οργάνωση: Mε την υποστήριξη του:
Αναγνωρισμένο από:
Logo Best Dance    Logo Lets Dance  Seal of Kavala WDSF-2  Exoe bel 126x114

ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΑΜΙΤΣΑΣ | ΚΑΒΑΛΑ

65404, Τενέδου, Καβάλα - Καλαμίτσα Επίσημο ξενοδοχείο του "KAVALA OPEN 2016"

Κλειστό Γήπεδο της Καλαμίτσας βρίσκεται στην πόλη της Καβάλας - 2,8 χλμ από το κέντρο (ΚΤΕΛ Καβαλας)

Nearest stations:
Kavala Airport "Alexander the Great" (39,1 km)
Bus station of Kavala (2,8 km)
Hotel Okeanis (2,7 km)
Hotel Lucy (0,3 km)
Kalamitsa Beach (0,2 km)